DETAILS, FICTION AND زعفران و اضطراب

Details, Fiction and زعفران و اضطراب

Details, Fiction and زعفران و اضطراب

Blog Article

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

جینسینگ مقوی است و خواص درمانی دارد. خستگی، ضعف و عملکرد شناختی را بهبود می بخشد، التهاب را کاهش می دهد، برای اختلالات نعوظ مفید است، از آنفولانزا پیشگیری می کند و قند خون را کاهش می دهد.

به طور کلی؛ مصرف بادرنجبویه به طور کلی در غذا و مقداری که برای تهیه چای استفاده می شود ، بی خطر است.

گیاه دارویی بادرنجبویه تب را کاهش می دهد، آرامبخش است و استرس را کاهش می دهد، کیفیت خواب را بهبود می بخشد، دردهای قاعدگی را تسکین می دهد، عملکردهای شناختی مانند تمرکز و هوشیاری را تقویت می کند و برای سرماخوردگی، تبخال، آنفولانزا، سوهاضمه، حالت تهوع سرفه و ناراحتی معده مفید است.

۱۲. شکست خوردن خیلی وحشتناک است و نمی‌توانم آن را تحمل کنم.

از جمله مواردی که افراد مضطرب باید از آن پرهیز کنند و یا مصرف آن را به حداقل برسانند، عبارت است از:

در نوع اول سعی می‌شود تا فکر تنها بر روی یک موضوع- می‌تواند یک تصویر، صدا و یا عبارت باشد- تمرکز کند.

بابک سالم: شکست لازمه پیروزی است. تا شکستی نباشد پیروزی هم وجود ندارد. همه انسان‌های موفق کسانی بوده‌اند که شجاعت شکست خوردن را داشته‌اند.

برخی از مشکلات فیزیولوژیکی که در اضطراب نقش دارند عبارتند از:

۳. اُمگا تری: مصرف اُمگا تری در ماهی‌هایی مانند سالمون، ساردین و تن یافت می‌شوند که باعث کاهش اضطراب می‌شود.

۷. نمی‌توانم (توان من کمتر از آن است که) با موقعیت‌های دشوار مقابله کنم.

ترس از سخنرانی در جمع، ترس از سرخ شدن صورت، ترس از غذا خوردن در جمع، ترس از دستشویی‌های عمومی، ترس از جمعیت، ترس از تحت نظر قرار گرفتن در محل کار، ترس از شرکت در امتحانات، ترس از نوشتن یا امضا کردن در حضور دیگران از جمله موارد فوبیای اجتماعی است.

والا این اتفاق هربار می‌تواند برای او بیفتد. این اجتناب از صحبت و فرار کردن از صحبت در جمع باعث می‌شود فکر غلطش هیچ زمانی اصلاح نشود. و بر این گمان باقی بماند تنها چیزی‌ که باعث امنیت خاطر او می‌شود، اجتناب از صحبت در جمع است. در نتیجه او درک نمی‌کند که ذهنش احتمال خطر را check here بیش از اندازه واقعی در نظر می‌گیرد.

۱. تریپتوفان: سروتونین که از مشتقات تریپتوفان است، به‌عنوان هورمون سرخوشی و حال خوب شناخته می‌شود. تخم‌مرغ، بوقلمون، شیر، گوشت قرمز، ماهی آزاد، کیوی، گوجه‌فرنگی، موز، گیلاس از جمله مواد افزایش دهنده سروتونین هستند.

Report this page